Daftar Kursus Sulaman Manik Di Kuala Nerang

Daftar Kursus Sulaman Manik Di Kuala Nerang

 

 

Adakah anda sedang mencari kursus sulaman manik di berdekatan kediaman anda? Adakah anda mahu belajar manik tetapi tidak tahu di mana lokasi kursus sulaman manik berhampiran anda? Adakah anda mahu memasuki kursus sulaman manik sebagai persediaan untuk menjana pendapatan anda? Atau adakah anda mahu mendaftar kursus sulaman manik di kawasan kediaman anda kerana berminat dengan dunia seni halus tangan ini?

Dengan lebih 10 tahun pengalaman menerusi dunia seni halus tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus sulaman manik secara online khas untuk anda. Kami mempunyai lebih 3587 peserta yang mendaftar dan belajar secara online di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini telah bertambah dari semasa ke semasa setiap hari tidak mengira masa.

Tidak cukup dengan itu, Akademi2u juga telah menjadi bahan rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Jadi, bermula daripada tahun 2017, kami telah memasukkan lebih banyak topik secara percuma untuk anda mempelajarinya. Tutorial percuma ini dimuatkan ke dalam platform Akademi2u dari semasa ke semasa berdasarkan permintaan dan cadangan para peserta kami.

Oleh yang demikian, anda bukan sahaja dapat mempelajari bermacam-macam seni kerajinan tangan bersama kami, akan tetapi anda juga digalakkan memberikan cadangan topik yang mahu anda ikuti.

 

 

Khidmat Kursus Sulaman Manik.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan khidmat kursus sulaman manik yang berkualiti dan terbaik untuk memenuhi kemahuan anda. Kami memperkenalkan pelbagai modul kursus sulaman manik bermula dari modul manik untuk pemula, modul manik pertengahan, modul manik advance, modul manik crumble serta modul manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Untuk pengetahuan anda, kesemua modul kursus sulaman manik telah dicerakinkan mengikut level kemahiran setiap pelajar bermula dari level kemahiran pemula hingga ke level kemahiran penyulam berpengalaman. Adapun, kami telah membina ruangan Forum di dalam platform pada awal tahun 2018 ini untuk anda memulakan diskusi berkaitan dengan topik yang sedang diikuti. Pengajar anda sedia memberikan jawapan untuk setiap pertanyaan anda.

Kami sentiasa prihatin dalam membina perhubungan yang professional dengan pelajar kami biarpun selepas tamat mengikuti kursus sulaman manik dengan kami. Ini bertepatan dengan matlamat kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami membantu pelajar kami untuk sukses dalam dunia seni halus tangan ini.

Tidak kira, samada anda berhasrat mengikuti kursus sulaman manik hanya sebagai hobi atau untuk pengetahuan, Akademi2u adalah sumber yang terbaik. Ini kerana anda boleh mempelajari sulam manik biarpun tanpa perlu menghadirkan diri kursus sulaman manik secara fizikal. Hanya dengan menggunakan talian internet sahaja, anda sudah dapat mempelajarinya walau di mana jua tempat anda.

Akan tetapi, sekiranya anda mahu mendaftar kursus sulaman manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah satu kekangan kepada anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di akademi tersebut, terdapat aneka kursus sulaman manik yang boleh diikuti secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic mengadakan kursus sulaman manik secara orang perseorangan tanpa ada peserta lain. Maksudnya, anda akan menuntut ilmu secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic secara solo. Sesi kursus sulaman manik secara group turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Sekiranya jarak lokasi atau kesibukan masa merupakan kekangan anda untuk mempelajari seni kerajinan tangan ini, maka pembelajaran secara online di Akademi2u adalah pilihan yang tepat. Anda berupaya mengikuti apa jua tutorial seni kerajinan tangan yang dimuatkan di sini secara online tidak kira di mana jua anda berada.

Tenaga Pengajar Kursus Sulaman Manik Berpengalaman

Tenaga pengajar Akademi2u merupakan pengajar yang berpengalaman dalam industri ini untuk memastikan setiap modul yang dibangunkan adalah berkualiti dan menepati kehendak pasaran semasa. Kami percaya, pengalaman adalah pendidik yang paling berkesan. Apatah lagi jika ia merupakan pengalaman yang ditimba melalui sesuatu industri seperti industri seni halus tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak mustahil dapat dijual beli.

Sebab itu terdapat segmen rahsia dan tip yang dimasukkan dalam setiap modul untuk memberikan kefahaman yang lebih jelas kepada pelajar. Segmen tip dan rahsia ini diperkenalkan dengan harapan pelajar tidak mengulangi kesalahan dan kesilapan yang bakal dilakukan sewaktu mempraktikkan teknik yang sedang diikutinya.

Malah kesemua modul pembelajaran telah disusun atur dengan step yang mudah diikuti bagi memastikan setiap pelajar memahaminya seratus peratus. Kesemua ini adalah rentetan daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri seni halus tangan ini. Pihak kami tidak begitu rigid dengan teori pembelajaran. Adapun sebaliknya, kami lebih mengambil kira konsep praktikal dalam segenap sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Graduan Kami

show-testimonials alias=’Homepage Testimony’

Bahan Mengajar Berkualiti.

Bagi memastikan kualiti pembelajaran sentiasa dijaga, kesemua modul telah dibangunkan dalam bentuk video. Ia dirakam dan disunting secara professional dengan hasil paparan video yang jelas dan berkualiti. Kesemua segmen video telah dibahagikan berdasarkan modul bagi menyenangkan pelajar menerima kesemua input modul dengan baik.

Kesemua video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Percaya atau tidak, paparan video yang cantik akan menjadi hambar jika audio yang dimasukkan di dalam video adalah tidak jelas. Jadi, untuk memastikan bahan mengajar kami di jamin kualitinya, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan diedit secara professional oleh team production kami.

Bahan-bahan mengajar untuk dimuat turun juga disediakan dalam bentuk pdf atau ebook. Setiap peserta boleh mendownload bahan-bahan tersebut untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Kami turut membangunkan sistem gamification di dalam platform ini bermula pertengahan tahun 2018. Gamification bermaksud proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap pergerakan pelajar di dalam platform akan diberikan point.

Mata ganjaran ini dapat dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah tambahkan produk bonus yang hanya boleh ditebus milik secara percuma menggunakan mata ganjaran anda. Produk bonus ini tidak dikeluarkan lagi pada mana-mana topik tutorial kami selepas atau sebelum ini.

Oleh yang demikian, bagi mendapatkan produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak point yang boleh dengan sentiasa aktif di dalam platform, berbincang, menyempurnakan tutorial, memberikan idea topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda berinteraksi di dalam platform, lagi banyak point yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Setiap kursus sulaman manik tidak akan sempurna tanpa memberikan sijil tamat kepada para pelajar. Untuk makluman anda sijil tamat akan diberikan setelah anda menghabiskan kesemua modul yang dimuatkan di dalam kursus sulaman manik yang anda ikuti.

Sijil-sijil ini boleh di download dan dihebahkan di dalam media sosial anda untuk menghebahkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malah, dengan sijil ini, anda boleh menggunakannya sebagai sijil tambahan untuk portfolio anda. Pastinya anda mampu menambah nilai kemahiran anda walaupun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi ataupun untuk menjana pendapatan anda.

Kami menyediakan khidmat kursus sulaman manik yang terbaik untuk anda menguasai dan mempelajari seni kerajinan ini tidak kira di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk meninjau tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda.

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Sulaman Manik di Kuala Nerang Kedah