Daftar Kursus Sulam Manik Di Sik

Daftar Kursus Sulam Manik Di Sik

 

 

Adakah anda mencari kursus sulam manik di sekitar kawasan anda? Adakah anda mahu menimba ilmu tetapi tidak tahu di mana lokasi kursus sulam manik berhampiran anda? Adakah anda mahu memasuki kursus sulam manik sebagai persediaan untuk menjadi usahawan? Atau adakah anda mahu mengikuti kursus sulam manik di tempat anda kerana meminati dunia kerajinan tangan ini?

Dengan lebih 10 tahun pengalaman menerusi dunia kerajinan tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus sulam manik secara online khas untuk anda. Kami mempunyai lebih 3587 pelajar yang mendaftar secara online di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini menakuk dari semasa ke semasa setiap waktu tanpa mengira masa.

Untuk makluman, Akademi2u juga telah diambil sebagai rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Malah, bermula daripada 2017, kami telah memberikan lebih banyak tutorial secara percuma untuk anda mempelajarinya. Topik tutorial percuma ini ditambahkan ke dalam laman sesawang Akademi2u dari semasa ke semasa mengikut sumbang saran dan permintaan para pelajar kami.

Oleh yang demikian, anda bukan sahaja mampu mempelajari aneka seni kerajinan tangan bersama kami, akan tetapi anda juga digalakkan melontarkan cadangan tajuk yang mahu anda ikuti.

 

 

Khidmat Kursus Sulam Manik.

Tujuan kami adalah untuk menyediakan khidmat kursus sulam manik yang professional dan berkualiti untuk memenuhi kemahuan anda. Kami menawarkan pelbagai modul kursus sulam manik bermula dari kurikulum manik untuk pemula, kurikulum manik pertengahan, kurikulum manik advance, kurikulum manik crumble serta kurikulum manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Adapun kesemua kurikulum kursus sulam manik telah dicerakinkan mengikut tahap setiap ahli bermula dari tahap pemula hingga ke tahap penyulam berpengalaman. Tidak cukup dengan itu, kami telah memperkenalkan ruangan Forum di dalam platform pada awal 2018 ini untuk anda memulakan perbincangan berkaitan dengan kemahiran yang sedang dipelajari. Pengajar anda sedia menolong menyelesaikan kebuntuan untuk setiap kemusykilan anda.

Kami sentiasa komited dalam membina perhubungan jangka panjang dengan ahli kami walaupun selepas selesai mengikuti kursus sulam manik bersama kami. Ini bertepatan dengan matlamat kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami menolong ahli kami untuk sukses dalam dunia seni halus tangan ini.

Tidak kira, samada anda berhasrat mengikuti kursus sulam manik hanya untuk suka-suka atau untuk pengetahuan, Akademi2u adalah platform yang terbaik. Ini berikutan anda boleh mempelajari jahit manik biarpun tanpa perlu hadir kursus sulam manik secara fizikal. Hanya di hujung jari sahaja, anda sudah mampu mempelajarinya walau di mana jua tempat tinggal anda.

Sebaliknya, sekiranya anda mahu mendaftar kursus sulam manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah penghalang anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di Akademi Sulaman Sri Classic, terdapat bermacam-macam kursus sulam manik yang boleh dipelajari secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic menyediakan kursus sulam manik secara one to one basis tanpa ada pelajar lain. Dalam erti kata lain, anda akan belajar secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic secara perseorangan. Sesi kursus sulam manik secara group turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Adapun jarak lokasi atau masa merupakan satu bebanan anda untuk mempelajari seni kerajinan tangan ini, maka sesi pembelajaran secara online di Akademi2u adalah pilihan yang paling tepat. Anda berupaya mempelajari apa jua tutorial seni kerajinan halus tangan yang disediakan di sini secara online walau di mana jua lokasi anda.

Tenaga Pengajar Kursus Sulam Manik Berpengalaman

Tenaga pengajar Akademi2u merupakan pengajar yang berpengalaman dalam sektor ini bagi memastikan setiap modul yang dibina adalah berkualiti dan menepati kehendak semasa. Kami amat yakin, pengalaman adalah pendidik yang terbaik. Apatah lagi jika ia merupakan pengalaman yang ditimba dalam sesuatu industri seperti industri seni halus tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak mampu untuk dijual beli.

Oleh itu terdapat modul rahsia dan tip yang dihimpunkan dalam setiap modul untuk menolong memberikan kefahaman yang lebih jelas kepada peserta. Segmen tip dan rahsia ini diketengahkan supaya peserta tidak melakukan kesilapan dan kesalahan yang bakal dibuat semasa mempraktikkan teknik yang sedang diikutinya.

Malah semua modul pembelajaran telah disusun dengan langkah yang mudah diikuti bagi memastikan kesemua peserta memahaminya secara penuh. Kesemua ini adalah rentetan daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri seni halus tangan ini. Kami tidak utamakan teori pembelajaran. Sebaliknya, kami terapkan konsep praktikal dalam setiap sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Peserta Kami

show-testimonials alias=’Homepage Testimony’

Bahan Mengajar Berkualiti.

Untuk memastikan kualiti pembelajaran terpelihara, kesemua modul telah diselaraskan dalam bentuk video. Ia dirakam dan diedit secara professional dengan paparan video yang jelas dan menarik. Kesemua segmen video telah dibahagikan berdasarkan modul bagi menyenangkan peserta menerima kesemua maklumat dengan lebih berkesan.

Kesemua video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Mahu tidak mahu, paparan video yang cantik akan menjadi hambar jikalau audio yang dimasukkan di dalam video adalah tidak jelas. Justeru, bagi memastikan bahan mengajar kami berkualiti, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan diedit secara professional oleh team production kami.

Bahan sisipan pembelajaran untuk dimuat turun juga diberikan dalam bentuk pdf atau ebook. Setiap pelajar boleh mendownload bahan-bahan tersebut untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Kami turut menyediakan sistem gamification di dalam platform ini semenjak pertengahan 2018. Gamification membawa maksud proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap aktiviti peserta di dalam platform akan diberikan point.

Mata ganjaran ini dapat dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah tambahkan produk bonus yang hanya boleh ditebus secara percuma menggunakan mata ganjaran anda. Produk bonus ini tidak diterbitkan di mana-mana tajuk tutorial kami selepas atau sebelum ini.

Oleh yang demikian, bagi memiliki produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak point yang boleh dengan sentiasa aktif, berdiskusi, menyempurnakan tutorial, memberikan idea topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda berinteraksi di dalam platform, makin bertambah point yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Setiap kursus sulam manik tidak akan lengkap tanpa menganugerahkan sijil tamat kepada para peserta. Untuk pengetahuan anda sijil tamat akan dianugerahkan setelah anda menyempurnakan kesemua modul yang disediakan di dalam kursus sulam manik yang anda ikuti.

Sijil-sijil ini boleh di download dan dikongsikan di dalam media sosial anda untuk memaparkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malah, dengan sijil ini, anda boleh menjadikannya sebagai sijil tambahan untuk profil anda. Pastinya anda berupaya menambah nilai kemahiran anda walaupun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi mahupun untuk menjana pendapatan anda.

Kami menyediakan khidmat kursus sulam manik yang terbaik untuk anda mempelajari dan menguasai seni kerajinan ini tidak kira di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk mempelajari tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda.

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Sulam Manik di Sik Kedah