Daftar Kursus Sulam Manik Di Kuala Nerang

Daftar Kursus Sulam Manik Di Kuala Nerang

 

 

Adakah anda mencari kursus sulam manik di berdekatan kediaman anda? Adakah anda ingin belajar manik tetapi tidak tahu di mana tempat kursus sulam manik berhampiran anda? Adakah anda mahu mengikuti kursus sulam manik sebagai persediaan untuk menjana pendapatan anda? Atau adakah anda mahu mendaftar kursus sulam manik di kediaman anda kerana ingin berjinak-jinak dalam dunia seni halus tangan ini?

Dengan lebih 10 tahun pengalaman dalam dunia seni halus tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus sulam manik secara atas talian buat anda. Kami mempunyai lebih 3587 pelajar yang mendaftar dan belajar secara online di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini menakuk dari semasa ke semasa setiap waktu tanpa mengira masa.

Untuk makluman, Akademi2u juga telah diambil sebagai rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Untuk itu, bermula daripada tahun tersebut, kami telah menawarkan lebih banyak topik tutorial secara percuma untuk anda mempelajarinya. Topik tutorial percuma ini dimuatkan ke dalam laman sesawang Akademi2u dari semasa ke semasa berdasarkan cadangan dan permintaan para peserta kami.

Justeru, anda bukan sahaja mampu mempelajari bermacam-macam seni kerajinan tangan bersama kami, bahkan anda juga boleh mengutarakan idea topik yang mahu anda ketahui.

 

 

Khidmat Kursus Sulam Manik.

Tujuan kami adalah untuk menyediakan khidmat kursus sulam manik yang terbaik dan berkualiti untuk memenuhi kemahuan anda. Kami menawarkan aneka modul kursus sulam manik bermula dari kurikulum manik untuk pemula, kurikulum manik pertengahan, kurikulum manik advance, kurikulum manik crumble serta kurikulum manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Kesemua kurikulum kursus sulam manik telah dipecahkan mengikut tahap kemahiran setiap ahli bermula dari tahap kemahiran pemula hingga ke tahap kemahiran penyulam berpengalaman. Adapun, kami telah memperkenalkan ruangan Forum di dalam platform pada awal tahun 2018 ini untuk setiap ahli berdaftar memulakan perbincangan berkaitan dengan kemahiran yang sedang dipelajari. Pengajar anda sedia menolong menyelesaikan kebuntuan untuk setiap kemusykilan anda.

Kami sentiasa prihatin dalam membina perhubungan jangka panjang dengan ahli kami sungguhpun selepas selesai mengikuti kursus sulam manik dengan kami. Ini amat bertepatan dengan pegangan kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami menolong ahli kami untuk sukses dalam dunia kerajinan tangan ini.

Tidak kira, samada anda berhasrat mengikuti kursus sulam manik hanya sebagai hobi atau untuk pengetahuan, Akademi2u adalah platform yang terbaik. Ini berikutan anda boleh mempelajari jahit manik biarpun tanpa menghadiri kursus sulam manik secara fizikal. Hanya dengan menggunakan internet sahaja, anda sudah mampu mempelajarinya walau di mana jua lokasi anda.

Akan tetapi, sekiranya anda mahu mendaftar kursus sulam manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah penghalang anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di akademi tersebut, terdapat bermacam-macam kursus sulam manik yang boleh dipelajari secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic mengadakan kursus sulam manik secara one to one basis tanpa ada peserta lain. Maksudnya, anda akan menuntut ilmu secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic secara solo. Sesi kursus sulam manik secara berkumpulan turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Sekiranya jarak lokasi atau masa merupakan bebanan anda untuk mempelajari seni kemahiran kerajinan tangan ini, maka sesi pembelajaran secara atas talian di Akademi2u adalah pilihan yang paling tepat. Anda berupaya mempelajari apa jua tutorial seni kerajinan tangan yang dipaparkan di sini secara atas talian walau di mana jua anda berada.

Tenaga Pengajar Kursus Sulam Manik Berpengalaman

Tenaga pengajar Akademi2u merupakan guru yang berpengalaman dalam industri ini bagi memastikan setiap modul yang dibangunkan adalah berkualiti dan menepati kehendak pasaran semasa. Kami yakin, pengalaman adalah guru yang paling berkesan. Apatah lagi sekiranya ia merupakan pengalaman yang ditimba melalui penglibatan aktif dalam sesuatu industri seperti industri kerajinan tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak boleh dijual beli.

Disebabkan itu terdapat segmen rahsia dan tip yang dihimpunkan dalam setiap modul untuk memberikan pengetahuan yang lebih jelas kepada peserta. Segmen rahsia dan tip ini diketengahkan dengan harapan peserta tidak mengulangi kesalahan dan kesilapan yang bakal dibuat sewaktu mempraktikkan teknik yang sedang dipelajarinya.

Malah semua modul pembelajaran telah diatur dengan langkah yang mudah diikuti bagi memastikan setiap peserta memahaminya secara optimum. Kesemua ini adalah hasil daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri kerajinan tangan ini. Pihak kami tidak menitikberatkan soal teori pembelajaran. Adapun sebaliknya, kami lebih mengambil pakai konsep praktikal dalam segenap sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Graduan Kami

show-testimonials alias=’Homepage Testimony’

Bahan Mengajar Berkualiti.

Bagi memastikan kualiti pembelajaran sentiasa dijaga, kesemua modul telah dibangunkan dalam bentuk video. Ia dirakam dan diedit secara professional dengan hasil paparan video yang jelas dan menarik. Kesemua segmen video telah dipecahkan berpandukan pecahan modul bagi memudahkan peserta menerima kesemua maklumat dengan lebih berkesan.

Kesemua video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Adapun, paparan video yang cantik akan menjadi hambar jikalau audio yang dimuatkan di dalam video tidak berkualiti. Justeru, bagi memastikan bahan mengajar kami berkualiti, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan disunting secara professional oleh team production kami.

Bahan sisipan pembelajaran untuk dimuat turun juga diberikan dalam bentuk pdf atau ebook. Setiap peserta boleh mendownload bahan-bahan mengajar untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Kami turut membangunkan sistem gamification di dalam platform ini semenjak pertengahan tahun 2018. Gamification membawa erti proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap pergerakan pelajar di dalam platform akan diberikan point.

Point ini boleh dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah masukkan produk bonus yang hanya boleh didapatkan secara percuma menggunakan mata ganjaran anda. Produk bonus ini tidak akan dikeluarkan di mana-mana topik tutorial kami selepas atau sebelum ini.

Oleh yang demikian, untuk mendapatkan produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak point yang boleh dengan sentiasa aktif, berdiskusi, menyempurnakan tutorial, memberikan cadangan topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda berinteraksi di dalam platform, lagi banyak point yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Sesungguhnya kursus sulam manik tidak akan lengkap tanpa menganugerahkan sijil tamat kepada para peserta. Untuk pengetahuan anda sijil tamat akan diberikan setelah anda menamatkan dengan sempurna kesemua modul yang disediakan di dalam kursus sulam manik yang anda ikuti.

Sijil-sijil ini boleh di download dan dihebahkan di dalam media sosial anda untuk memaparkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malahan, dengan sijil ini, anda boleh menggunakannya sebagai sijil tambahan untuk referens skill anda. Pastinya anda akan berjaya menambah nilai kemahiran anda walaupun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi mahupun untuk menjana pendapatan sampingan anda.

Kami menyediakan khidmat kursus sulam manik yang terbaik untuk anda mempelajari dan menguasai seni halus ini tidak kira di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk mengetahui tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda.

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Sulam Manik di Kuala Nerang Kedah