Daftar Kursus Jahitan Manik Di Yan

Daftar Kursus Jahitan Manik Di Yan

Kursus Jahitan Manik Di YanAdakah anda mencari kursus jahitan manik di Yang atau berdekatan dengan kawasan anda? Adakah anda mahu belajar manik di Yan tetapi tidak tahu di mana lokasi kursus jahitan manik yang dijalankan? Adakah anda ingin memasuki kursus jahitan manik di Yan sebagai persediaan untuk menambah skill anda? Atau adakah anda ingin mengikuti kursus jahitan manik di Yan atau di tempat anda kerana berminat dengan dunia kerajinan tangan ini?

 

Dengan lebih 10 tahun pengalaman dalam dunia kerajinan tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus jahitan manik di Yan secara online untuk anda. Kami mempunyai lebih 3587 peserta berdaftar secara online di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini menakuk dari semasa ke semasa setiap waktu tanpa mengira masa.

Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan DuaUntuk pengetahuan anda, Akademi2u juga telah diambil sebagai rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Jadi, bermula daripada tahun tersebut, kami telah mengadakan lebih banyak tutorial secara percuma untuk anda mempelajarinya. Topik tutorial percuma ini dimuatkan ke dalam laman sesawang Akademi2u dari semasa ke semasa berdasarkan kehendak dan sumbang saran para peserta kami.

Jadi, anda tidak sahaja dapat mempelajari apa jua seni kerajinan tangan bersama kami, akan tetapi anda juga mampu memberikan cadangan tajuk yang ingin anda ikuti.

 

 

Khidmat Kursus Jahitan Manik.

Baju Kurung BermanikMatlamat kami adalah untuk memberikan servis kursus jahitan manik yang professional dan berkualiti untuk memenuhi kemahuan anda. Kami menyediakan pelbagai modul kursus jahitan manik bermula dari kurikulum manik untuk pemula, kurikulum manik pertengahan, kurikulum manik advance, kurikulum manik crumble serta kurikulum manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Adapun kurikulum kursus jahitan manik telah dicerakinkan mengikut level kemahiran setiap ahli bermula dari level kemahiran pemula hingga ke level kemahiran penyulam berpengalaman. Malah, kami telah memperkenalkan ruangan Forum di dalam platform pada awal tahun 2018 ini untuk setiap ahli berdaftar memulakan perbincangan berkaitan dengan tajuk yang sedang dipelajari. Pengajar anda sedia membantu dan memberikan jawapan untuk setiap pertanyaan anda.

Akademi2u sentiasa prihatin dalam membina perhubungan yang professional dengan ahli kami biarpun selepas tamat mengikuti kursus jahitan manik bersama kami. Ini bersesuaian dengan konsep kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami menolong ahli kami untuk lebih berjaya dalam dunia kerajinan tangan ini.

Tidak kira, walaupun anda berhasrat mengikuti kursus jahitan manik hanya untuk suka-suka atau untuk menjana pendapatan, Akademi2u adalah wadah yang terbaik. Ini disebabkan anda boleh mempelajari sulaman manik biarpun tanpa perlu hadir kursus jahitan manik secara fizikal. Hanya dengan menggunakan talian internet sahaja, anda sudah dapat mempelajarinya walau di mana jua lokasi kawasan anda.

Kursus Jahitan Manik Di YanAdapun, jika anda mahu mendaftar kursus jahitan manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah penghalang anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di sana, terdapat aneka kursus jahitan manik yang boleh dipelajari secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic menyediakan kursus jahitan manik secara one to one basis tanpa ada peserta lain. Dalam erti kata lain, anda akan belajar secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic secara persendirian. Sesi kursus jahitan manik secara berkumpulan turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Jikalau jarak lokasi atau kesibukan masa merupakan satu kesulitan buat anda untuk mempelajari seni kemahiran ini, maka pembelajaran secara online di Akademi2u adalah pilihan yang sesuai. Anda mampu mendaftar diri apa jua tutorial seni kerajinan halus tangan yang dimuatkan di sini secara online tidak kira di mana jua lokasi anda.

Tenaga Pengajar Kursus Jahitan Manik Berpengalaman

Tenaga pengajar Akademi2u merupakan guru berpengalaman dalam industri ini untuk memastikan setiap modul yang telah dibangunkan adalah berkualiti dan menepati kehendak pasaran. Kami amat yakin, pengalaman adalah pendidik yang terbaik. Apatah lagi sekiranya ia merupakan pengalaman yang ditimba menerusi penglibatan aktif dalam sesuatu industri seperti industri seni halus tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak mustahil dapat dijual beli.

Kursus Jahitan Manik Di YanOleh itu terdapat segmen tip dan rahsia yang diselitkan dalam setiap modul untuk menolong memberikan pengetahuan yang lebih jelas kepada pelajar. Segmen tip dan rahsia ini diketengahkan agar pelajar tidak melakukan kesalahan dan kesilapan yang bakal dibuat ketika mempraktikkan teknik yang sedang diikutinya.

Malah kesemua modul pembelajaran telah disusun atur dengan step yang mudah difahami bagi memastikan kesemua pelajar memahaminya seratus peratus. Kesemua ini adalah hasil daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri seni halus tangan ini. Akademi2u tidak utamakan teori pembelajaran. Adapun sebaliknya, kami lebih mengambil pakai konsep praktikal dalam setiap sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Pelajar Kami

 

 

Bahan Mengajar Berkualiti.

Untuk memastikan kualiti pembelajaran dijaga, kesemua modul telah dibangunkan dalam bentuk video. Ia dirakam dan disunting secara professional dengan hasil paparan video yang jelas dan berkualiti. Setiap segmen video telah dibahagikan berdasarkan modul bagi menyenangkan pelajar menerima kesemua info dengan lebih berkesan.

Setiap video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Adapun, paparan video yang berkualiti akan menjadi hambar sekiranya audio yang dimasukkan di dalam video tidak berkualiti. Jadi, bagi memastikan bahan mengajar kami di jamin kualitinya, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan disunting secara professional oleh team production kami.

Bahan-bahan mengajar untuk dimuat turun juga diberikan dalam bentuk pdf atau ebook. Setiap peserta boleh mendownload bahan-bahan mengajar untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Akademi2u turut membangunkan sistem gamification di dalam platform ini semenjak pertengahan tahun 2018. Gamification boleh diertikan sebagai proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap pergerakan anda di dalam platform akan diberikan point.

Point ini boleh dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah sediakan produk bonus yang hanya boleh dimiliki secara percuma menggunakan mata ganjaran anda. Produk bonus ini tidak diterbitkan pada mana-mana tajuk tutorial kami sebelum atau selepas ini.

 

Sistem Gamifikasi Kursus

Jadi, untuk memiliki produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak point yang boleh dengan sentiasa aktif, berdiskusi, menghabiskan topik tutorial, memberikan idea topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda berinteraksi di dalam platform, lagi bertambah point yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Setiap kursus jahitan manik tidak akan sempurna tanpa memberikan sijil tamat kepada para pelajar. Untuk pengetahuan anda sijil tamat akan diberikan setelah anda menamatkan dengan sempurna kesemua modul yang dimuatkan di dalam kursus jahitan manik yang anda ikuti.

Sijil Kursus Jahitan Manik Di YanSijil-sijil ini boleh dimuat turun dan dihebahkan di dalam media sosial anda untuk memaparkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malah, dengan sijil ini, anda boleh menjadikannya sebagai sijil tambahan untuk portfolio anda. Pastinya anda berupaya menambah nilai kemahiran anda walaupun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi mahupun untuk menjana pendapatan anda.

Kami menyediakan servis kursus jahitan manik di Yan yang terbaik untuk anda mempelajari dan menguasai kemahiran ini tidak kira di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk melakukan kajian tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda.

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Jahitan Manik di Yan Kedah