Daftar Kursus Jahitan Manik Di Sungai Petani

Daftar Kursus Jahitan Manik Di Sungai Petani

 

Daftar kursus jahitan manik di Sungai Petani. Adakah anda sedang mencari kursus jahitan manik berhampiran kediaman anda di Sungai Petani? Adakah anda mahu menimba ilmu tetapi tidak tahu di mana tempat kursus jahitan manik berhampiran Sungai Petani? Adakah anda ingin mendaftar kursus jahitan manik sebagai persediaan untuk menambah nilai kemahiran anda? Atau adakah anda ingin mendaftar kursus jahitan manik di kawasan kediaman anda kerana berminat dengan dunia seni halus tangan ini?

Dengan lebih 1 dekad pengalaman dalam dunia seni halus tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus jahitan manik secara atas talian kepada anda. Kami mempunyai lebih 3587 ahli yang mendaftar secara online di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini telah bertambah dari semasa ke semasa setiap waktu tanpa mengira masa.

Untuk makluman, Akademi2u juga telah menjadi bahan rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Untuk itu, bermula daripada tahun tersebut, kami telah memasukkan lebih banyak topik secara percuma untuk anda mempelajarinya. Tutorial percuma ini dimuatkan ke dalam platform Akademi2u dari semasa ke semasa berdasarkan kehendak dan sumbang saran para pelajar kami.

Oleh itu, anda tidak sahaja mampu mempelajari bermacam-macam seni kerajinan tangan bersama kami, tetapi anda juga digalakkan memberikan cadangan topik yang ingin anda pelajari.

 

 

Khidmat Kursus Jahitan Manik.

Matlamat kami adalah untuk memberikan servis kursus jahitan manik yang terbaik dan berkualiti untuk memenuhi kemahuan anda. Kami membina pelbagai modul kursus jahitan manik bermula dari kurikulum manik untuk pemula, kurikulum manik pertengahan, kurikulum manik advance, kurikulum manik crumble serta kurikulum manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Daftar Kursus Jahitan Manik Di Sungai PetaniAdapun kesemua kurikulum kursus jahitan manik telah dicerakinkan mengikut level setiap peserta bermula dari level pemula hingga ke level penyulam berpengalaman. Tidak cukup dengan itu, kami telah membina ruangan Forum di dalam platform pada awal 2018 ini untuk setiap ahli berdaftar memulakan perbincangan berkaitan dengan tajuk yang sedang diikuti. Pengajar anda sedia memberikan jawapan untuk setiap pertanyaan anda.

Akademi2u sentiasa komited dalam membina perhubungan jangka panjang dengan peserta kami sungguhpun selepas menyempurnakan sesi kursus jahitan manik dengan kami. Ini amat bertepatan dengan konsep kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami menolong peserta kami untuk sukses dalam dunia kemahiran berasaskan tangan ini.

Kursus Jahitan Manik Di Sungai Petani

Tidak kira, samada anda hendak mengikuti kursus jahitan manik hanya sekadar untuk hobi atau untuk menjana pendapatan, Akademi2u adalah sumber yang terbaik. Ini kerana anda boleh mempelajari manik biarpun tanpa menghadiri kursus jahitan manik secara fizikal. Hanya dengan menggunakan talian internet sahaja, anda sudah mampu mempelajarinya walau di mana jua tempat tinggal anda.

Adapun, sekiranya anda ingin mengikuti kursus jahitan manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah merupakan penghalang anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di Akademi Sulaman Sri Classic, terdapat aneka kursus jahitan manik yang boleh diikuti secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic mengadakan kursus jahitan manik secara orang perseorangan tanpa ada pelajar lain. Maksudnya, anda akan menuntut ilmu secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic secara solo. Sesi kursus jahitan manik secara group turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Daftar Kursus Jahitan Manik Di Sungai PetaniJika jarak lokasi atau masa merupakan satu penghalang kepada anda untuk mempelajari seni kemahiran kerajinan tangan ini, maka sesi pembelajaran secara atas talian di Akademi2u adalah pilihan yang tepat. Anda berupaya mengikuti apa jua tutorial seni kerajinan halus tangan yang dipaparkan di sini secara atas talian tidak kira di mana jua anda berada.

Tenaga Pengajar Kursus Jahitan Manik Berpengalaman

Tenaga pengajar Akademi2u merupakan guru yang bertahun-tahun berpengalaman dalam sektor ini bagi memastikan setiap modul yang dibangunkan adalah berkualiti dan menepati kehendak semasa. Kami amat yakin, pengalaman adalah guru yang terbaik. Apatah lagi jika ia merupakan pengalaman yang ditimba menerusi penglibatan aktif dalam sesuatu industri seperti industri seni halus tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak boleh dijual beli.

Disebabkan itu terdapat segmen tip dan rahsia yang diselitkan dalam setiap modul untuk memberikan kefahaman yang lebih jelas kepada peserta. Segmen tip dan rahsia ini diketengahkan dengan harapan peserta tidak mengulangi kesalahan dan kesilapan yang bakal dibuat semasa mempraktikkan teknik yang sedang diikutinya.

Malah setiap modul pembelajaran telah diatur dengan langkah yang mudah difahami bagi memastikan kesemua peserta memahaminya seratus peratus. Kesemua ini adalah rentetan daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri seni halus tangan ini. Pihak Akademi2u tidak utamakan teori pembelajaran. Adapun sebaliknya, kami terapkan konsep praktikal dalam kesemua sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Pelajar Kami

 

 

Bahan Mengajar Berkualiti.

Bahan Kursus Jahitan Manik Di Sungai PetaniBagi memastikan kualiti pembelajaran terpelihara, kesemua modul telah diselaraskan dalam bentuk online video. Ia dirakam dan disunting secara professional dengan paparan video yang jelas dan berkualiti. Setiap segmen video telah dipecahkan mengikut modul bagi menyenangkan peserta menerima kesemua input modul dengan lebih berkesan.

Setiap video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Mahu tidak mahu, paparan video yang cantik akan menjadi hambar jikalau audio yang dimasukkan di dalam video tidak berkualiti. Justeru, dalam memastikan bahan mengajar kami berkualiti, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan disunting secara professional oleh team production kami.

Bahan-bahan mengajar untuk dimuat turun juga diberikan dalam bentuk pdf atau ebook. Setiap pelajar boleh memuat turun bahan-bahan mengajar untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Kami turut membangunkan sistem gamification di dalam platform ini semenjak pertengahan 2018. Gamification membawa maksud proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap aktiviti peserta di dalam platform akan diberikan mata ganjaran.

 

Sistem Gamifikasi

Point ini dapat dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah wujudkan produk bonus yang hanya boleh ditebus milik secara percuma menggunakan mata ganjaran anda. Produk bonus ini tidak dikeluarkan lagi di mana-mana topik tutorial kami selepas atau sebelum ini.

Jadi, untuk menebus produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak mata ganjaran yang boleh dengan sentiasa aktif di dalam platform, berdiskusi, menyempurnakan tutorial, memberikan cadangan topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda aktif di dalam platform, lagi banyak mata ganjaran yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Sesungguhnya kursus jahitan manik di Sungai Petani ini tidak akan sempurna tanpa memberikan sijil tamat kepada para peserta. Untuk pengetahuan anda sijil tamat akan diberikan setelah anda menamatkan dengan sempurna kesemua modul yang disediakan di dalam kursus jahitan manik yang anda ikuti.

Sijil Tamat Kursus Jahitan Manik Di Sungai PetaniSijil-sijil ini boleh di download dan dikongsikan di dalam media sosial anda untuk menghebahkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malahan, dengan sijil ini, anda boleh menjadikannya sebagai sijil tambahan untuk portfolio anda. Pastinya anda berupaya menambah nilai kemahiran anda biarpun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi ataupun untuk menjana pendapatan sampingan anda.

Kami menyediakan servis kursus jahitan manik yang terbaik untuk anda mempelajari dan menguasai seni halus tangan ini walau di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan masa dan waktu untuk melakukan kajian tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda.

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Jahitan Manik di Sungai Petani Kedah