Daftar Kursus Jahitan Manik Di Sik

Daftar Kursus Jahitan Manik Di Sik

 

Kursus jahitan manik di Sik. Adakah anda ingin mencari kursus jahitan manik di Sik dan di sekitar kawasan anda? Adakah anda mahu belajar manik tetapi tidak tahu di mana lokasi kursus jahitan manik di Sik yang berhampiran anda? Adakah anda mahu mendaftar kursus jahitan manik di Sik untuk persediaan untuk menambah nilai kemahiran anda? Atau adakah anda mahu mendaftar kursus jahitan manik di kawasan anda kerana berminat dengan dunia kerajinan tangan ini?

Kursus Jahitan Manik Di SikDengan lebih 1 dekad pengalaman menerusi dunia kerajinan tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus jahitan manik di Sik secara atas talian kepada anda. Kami mempunyai lebih 3587 ahli yang mendaftar dan belajar secara atas talain di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini menakuk dari semasa ke semasa setiap hari tanpa mengira masa.

Untuk makluman, Akademi2u juga telah menjadi bahan rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Malah, bermula daripada tahun tersebut, kami telah memasukkan lebih banyak topik secara percuma untuk anda mempelajarinya. Topik tutorial percuma ini ditambahkan ke dalam laman sesawang Akademi2u dari semasa ke semasa mengikut permintaan dan cadangan para peserta kami.

Justeru, anda bukan sahaja dapat mempelajari bermacam-macam seni kerajinan tangan bersama kami, bahkan anda juga digalakkan memberikan sumbang saran tajuk yang mahu anda pelajari.

 

 

Khidmat Kursus Jahitan Manik.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan servis kursus jahitan manik yang professional dan berkualiti untuk memenuhi kehendak anda. Kami memperkenalkan aneka modul kursus jahitan manik bermula dari kurikulum manik untuk pemula, kurikulum manik pertengahan, kurikulum manik advance, kurikulum manik crumble serta kurikulum manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Kursus Jahitan Manik Di SikAdapun kurikulum kursus jahitan manik telah dicerakinkan mengikut tahap setiap ahli bermula dari tahap pemula hingga ke tahap penyulam berpengalaman. Adapun, kami telah menyediakan ruangan Forum di dalam platform pada awal tahun 2018 ini untuk setiap ahli berdaftar memulakan diskusi berkaitan dengan tajuk yang sedang dipelajari. Pengajar anda sedia memberikan jawapan untuk setiap pertanyaan anda.

Kami sentiasa prihatin dalam membina perhubungan yang professional dengan ahli kami meskipun selepas menghabiskan modul kursus jahitan manik bersama kami. Ini bersesuaian dengan konsep kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami membantu ahli kami untuk lebih sukses dalam dunia kerajinan tangan ini.

Tidak kira, biarpun anda mahu mengikuti kursus jahitan manik hanya untuk suka-suka atau untuk menimba ilmu baru, Akademi2u adalah saluran yang terbaik. Ini kerana anda boleh mempelajari jahit manik biarpun tanpa menghadiri kursus jahitan manik secara fizikal. Hanya dengan menggunakan gajet atau PC sahaja, anda sudah dapat mempelajarinya walau di mana jua anda berada.

Namun, sekiranya anda ingin mendaftar kursus jahitan manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah menjadi bebanan anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di akademi tersebut, terdapat pelbagai kursus jahitan manik yang boleh dipelajari secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic mengadakan kursus jahitan manik secara private coaching tanpa ada peserta lain. Maksudnya, anda akan belajar secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic secara perseorangan. Sesi kursus jahitan manik secara group turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Sekiranya jarak lokasi atau waktu merupakan bebanan anda untuk mempelajari seni kerajinan tangan ini, maka sesi pembelajaran secara atas talian di Akademi2u adalah pilihan yang sesuai. Anda berupaya mendaftar diri apa jua tutorial seni kerajinan halus tangan yang disediakan di sini secara atas talian tidak kira di mana jua anda berada.

Tenaga Pengajar Kursus Jahitan Manik Berpengalaman

Tenaga pengajar Akademi2u merupakan pengajar yang berpengalaman dalam sektor ini bagi memastikan setiap modul yang telah dibangunkan adalah berkualiti dan menepati kehendak pasaran semasa. Kami percaya, pengalaman adalah guru yang paling berkesan. Apatah lagi sekiranya ia merupakan pengalaman yang ditimba menerusi penglibatan aktif dalam sesuatu industri seperti industri kerajinan halus tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak dapat dijual beli.

Oleh itu terdapat modul tip dan rahsia yang dihimpunkan dalam setiap modul untuk memberikan pengetahuan yang lebih jelas kepada peserta. Segmen tip dan rahsia ini diketengahkan agar peserta tidak mengulangi kesilapan dan kesalahan yang bakal dilakukan ketika mempraktikkan teknik yang telah dipelajarinya.

Malah setiap modul pembelajaran telah disusun atur dengan step yang mudah diikuti bagi memastikan setiap peserta memahaminya secara optimum. Kesemua ini adalah rentetan daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri kerajinan halus tangan ini. Pihak kami tidak begitu rigid dengan teori pembelajaran. Adapun sebaliknya, kami lebih mengambil pakai konsep praktikal dalam kesemua sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Peserta Kami

 

 

Bahan Mengajar Berkualiti.

Untuk memastikan kualiti pembelajaran terpelihara, kesemua modul telah diselaraskan dalam bentuk video streaming. Ia dirakam dan diedit secara professional dengan paparan video yang jelas dan menarik. Setiap segmen video telah dipecahkan berdasarkan modul bagi memudahkan peserta menerima kesemua info dengan lebih berkesan.

Setiap video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Mahu tidak mahu, paparan video yang berkualiti akan menjadi hambar jikalau audio yang dimasukkan di dalam video adalah tidak jelas. Jadi, untuk memastikan bahan mengajar kami berkualiti, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan diedit secara professional oleh team production kami.

Bahan sisipan pembelajaran untuk dimuat turun juga diberikan dalam bentuk pdf atau ebook. Setiap peserta boleh mendownload bahan-bahan mengajar untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Sistem Gamifikasi Akademi2uKami turut membangunkan sistem gamification di dalam platform ini semenjak pertengahan tahun 2018. Gamification membawa erti proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap pergerakan pelajar di dalam platform akan diberikan mata ganjaran.

Mata ganjaran ini boleh dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah berikan produk bonus yang hanya boleh ditebus milik secara percuma menggunakan point terkumpul anda. Produk bonus ini tidak dikeluarkan lagi pada mana-mana tajuk tutorial kami selepas atau sebelum ini.

Oleh yang demikian, bagi menebus produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak mata ganjaran yang boleh dengan sentiasa aktif di dalam platform, berbincang, menghabiskan topik tutorial, memberikan idea topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda berinteraksi di dalam platform, makin banyak mata ganjaran yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Sesungguhnya kursus jahitan manik tidak akan sempurna tanpa menganugerahkan sijil tamat kepada para peserta. Untuk makluman anda sijil tamat akan diberikan setelah anda menghabiskan kesemua modul yang disediakan di dalam kursus jahitan manik yang anda ikuti.

Sijil Kursus Jahitan Manik Di SikSijil-sijil ini boleh di download dan dikongsikan di dalam media sosial anda untuk memaparkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malah, dengan sijil ini, anda boleh menjadikannya sebagai sijil tambahan untuk profil anda. Pastinya anda dapat menambah nilai kemahiran anda walaupun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi ataupun untuk menjana pendapatan sampingan anda.

Kami menyediakan servis kursus jahitan manik yang bermutu untuk anda mempelajari dan menguasai seni halus ini tidak kira di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan waktu untuk mempelajari tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda.

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya tentang kursus jahitan manik di Sik.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Jahitan Manik di Sik Kedah