Daftar Kursus Jahitan Manik Di Pokok Sena

Daftar Kursus Jahitan Manik Di Pokok Sena

 

 

Adakah anda ingin mencari kursus jahitan manik berhampiran kawasan kediaman anda? Adakah anda ingin belajar manik tetapi tidak tahu di mana tempat kursus jahitan manik berhampiran anda? Adakah anda mahu mengikuti kursus jahitan manik sebagai persediaan untuk menambah skill anda? Atau adakah anda mahu mengikuti kursus jahitan manik di kawasan kediaman anda kerana meminati dunia seni kerajinan tangan ini?

Dengan lebih 1 dekad pengalaman dalam dunia seni kerajinan tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus jahitan manik secara online khas untuk anda. Kami mempunyai lebih 3587 ahli berdaftar secara atas talain di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini telah bertambah dari semasa ke semasa setiap waktu tidak mengira masa.

Adapun, Akademi2u juga telah diambil sebagai rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Jadi, bermula daripada tahun 2017, kami telah memasukkan lebih banyak topik secara percuma untuk anda mempelajarinya. Tutorial percuma ini ditambahkan ke dalam platform Akademi2u dari semasa ke semasa mengikut permintaan dan cadangan para peserta kami.

Oleh itu, anda bukan sahaja dapat mempelajari pelbagai seni kerajinan tangan bersama kami, bahkan anda juga digalakkan melontarkan sumbang saran tajuk yang mahu anda ikuti.

 

 

Khidmat Kursus Jahitan Manik.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan servis kursus jahitan manik yang professional dan berkualiti untuk memenuhi kemahuan anda. Kami memperkenalkan aneka modul kursus jahitan manik bermula dari segmen manik untuk pemula, segmen manik pertengahan, segmen manik advance, segmen manik crumble serta segmen manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Adapun kesemua segmen kursus jahitan manik telah dicerakinkan mengikut tahap setiap ahli bermula dari tahap pemula hingga ke tahap penyulam berpengalaman. Tidak cukup dengan itu, kami telah membina ruangan Forum di dalam platform pada awal 2018 ini untuk peserta memulakan diskusi berkaitan dengan topik yang sedang dipelajari. Pengajar anda sedia membantu dan memberikan jawapan untuk setiap kemusykilan anda.

Akademi2u sentiasa prihatin dalam membina perhubungan yang professional dengan ahli kami meskipun selepas menghabiskan modul kursus jahitan manik bersama kami. Ini sinonim dengan matlamat kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami membantu ahli kami untuk lebih sukses dalam dunia seni halus tangan ini.

Tidak kira, walaupun anda hendak mengikuti kursus jahitan manik hanya untuk suka-suka atau untuk pengetahuan, Akademi2u adalah wadah yang terbaik. Ini disebabkan anda boleh mempelajari jahit manik biarpun tanpa perlu hadir kursus jahitan manik secara fizikal. Hanya di hujung jari sahaja, anda sudah dapat mempelajarinya walau di mana jua lokasi anda.

Sebaliknya, jika anda hendak mengikuti kursus jahitan manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah menjadi bebanan anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di akademi tersebut, terdapat bermacam-macam kursus jahitan manik yang boleh dipelajari secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic menyediakan kursus jahitan manik secara private coaching tanpa ada peserta lain. Maksudnya, anda akan belajar secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic secara solo. Sesi kursus jahitan manik secara berkumpulan turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Jika jarak lokasi atau kesibukan masa merupakan bebanan anda untuk mempelajari seni kerajinan tangan ini, maka sesi pembelajaran secara online di Akademi2u adalah pilihan yang tepat. Anda boleh mendaftar diri apa jua tutorial seni kerajinan halus tangan yang disediakan di sini secara online walau di mana jua lokasi anda.

Tenaga Pengajar Kursus Jahitan Manik Berpengalaman

Tenaga pengajar Akademi2u merupakan tenaga pengajar yang mempunyai banyak pengalaman dalam sektor ini untuk memastikan setiap modul yang telah dibangunkan adalah berkualiti dan menepati kehendak pasaran semasa. Kami percaya, pengalaman adalah pendidik yang terbaik. Apatah lagi sekiranya ia merupakan pengalaman yang ditimba melalui penglibatan aktif dalam sesuatu industri seperti industri kerajinan tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak dapat dijual beli.

Rentetan daripada itu terdapat modul tip dan rahsia yang dimasukkan dalam setiap modul untuk menolong memberikan pengetahuan yang lebih jelas kepada peserta. Segmen tip dan rahsia ini diperkenalkan mudah-mudahan peserta tidak melakukan kesilapan dan kesalahan yang bakal dibuat semasa mempraktikkan teknik yang sedang dipelajarinya.

Malah kesemua modul pembelajaran telah disusun atur dengan langkah yang mudah difahami bagi memastikan kesemua peserta memahaminya secara total. Kesemua ini adalah rentetan daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri kerajinan tangan ini. Kami tidak utamakan teori pembelajaran. Sebaliknya, kami terapkan konsep praktikal dalam kesemua sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Pelajar Kami

show-testimonials alias=’Homepage Testimony’

Bahan Mengajar Berkualiti.

Bagi memastikan kualiti pembelajaran terjaga, kesemua modul telah dibangunkan dalam bentuk online video. Ia dirakam dan disunting secara professional dengan paparan video yang jelas dan menarik. Setiap segmen video telah dibahagikan berdasarkan modul bagi memudahkan peserta menerima kesemua info dengan baik.

Setiap video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Percaya atau tidak, paparan video yang menarik akan menjadi hambar jikalau audio yang dimuatkan di dalam video tidak berkualiti. Justeru, bagi memastikan bahan mengajar kami di jamin kualitinya, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan diedit secara professional oleh team production kami.

Bahan-bahan mengajar untuk dimuat turun juga disediakan dalam bentuk ebook atau pdf. Setiap peserta boleh mendownload bahan-bahan mengajar untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Kami turut membangunkan sistem gamification di dalam platform ini semenjak pertengahan 2018. Gamification membawa maksud proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap pergerakan pelajar di dalam platform akan diberikan point.

Mata ganjaran ini boleh dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah tambahkan produk bonus yang hanya boleh didapatkan secara percuma menggunakan mata ganjaran anda. Produk bonus ini tidak diterbitkan pada mana-mana tajuk tutorial kami sebelum atau selepas ini.

Jadi, bagi memiliki produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak point yang boleh dengan sentiasa aktif di dalam platform, berdiskusi, menyempurnakan tutorial, memberikan cadangan topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda berinteraksi di dalam platform, lagi bertambah point yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Setiap kursus jahitan manik tidak akan sempurna tanpa memberikan sijil tamat kepada para peserta. Untuk pengetahuan anda sijil tamat akan diberikan setelah anda menamatkan dengan sempurna kesemua modul yang disediakan di dalam kursus jahitan manik yang anda ikuti.

Sijil-sijil ini boleh di download dan dihebahkan di dalam media sosial anda untuk memaparkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malahan, dengan sijil ini, anda boleh menjadikannya sebagai sijil tambahan untuk portfolio anda. Pastinya anda berupaya menambah nilai kemahiran anda biarpun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi ataupun untuk menjana pendapatan anda.

Kami menyediakan servis kursus jahitan manik yang bermutu untuk anda mempelajari dan menguasai seni kerajinan ini tidak kira di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan waktu untuk meninjau tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda.

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Jahitan Manik di Pokok Sena Kedah