Daftar Kursus Jahitan Manik Di Pendang

Daftar Kursus Jahitan Manik Di Pendang

 

Kursus jahitan manik di Pendang. Adakah anda sedang mencari kursus jahitan manik di Pendang dan juga sekitar kawasan kediaman anda? Adakah anda ingin belajar manik tetapi tidak tahu di mana tempat kursus jahitan manik berhampiran anda? Adakah anda mahu mengikuti kursus jahitan manik di Pendang sebagai persediaan untuk menambah skill anda? Atau adakah anda mahu mengikuti kursus jahitan manik di Pendang atau di kawasan kediaman anda kerana berminat dengan dunia seni kerajinan tangan ini?

Kursus Jahitan Manik Di PendangDengan lebih 10 tahun pengalaman dalam dunia seni kerajinan tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus jahitan manik secara atas talian untuk anda. Kami mempunyai lebih 3587 ahli yang mendaftar dan belajar secara online di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini bertambah dari semasa ke semasa setiap waktu tidak mengira masa.

Adapun, Akademi2u juga telah menjadi rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Jadi, bermula daripada tahun tersebut, kami telah menawarkan lebih banyak topik tutorial secara percuma untuk anda mempelajarinya. Tutorial percuma ini dimuatkan ke dalam platform Akademi2u dari semasa ke semasa mengambil kira kehendak dan sumbang saran para pelajar kami.

Oleh itu, anda bukan sahaja dapat mempelajari bermacam-macam seni kerajinan tangan bersama kami, tetapi anda juga mampu melontarkan cadangan topik yang mahu anda ketahui.

 

 

Khidmat Kursus Jahitan Manik.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan khidmat kursus jahitan manik yang berkualiti dan professional untuk memenuhi kehendak anda. Kami menawarkan pelbagai modul kursus jahitan manik bermula dari segmen manik untuk pemula, segmen manik pertengahan, segmen manik advance, segmen manik crumble serta segmen manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Jahitan Manik Terkini Siri 02Kesemua segmen kursus jahitan manik telah dibahagikan mengikut tahap kemahiran setiap ahli bermula dari tahap kemahiran pemula hingga ke tahap kemahiran penyulam berpengalaman. Malah, kami telah membina ruangan Forum di dalam platform pada awal tahun 2018 ini untuk setiap ahli berdaftar memulakan diskusi berkaitan dengan topik yang sedang diikuti. Pengajar anda sedia memberikan jawapan untuk setiap pertanyaan anda.

Akademi2u sentiasa prihatin dalam membina perhubungan yang professional dengan ahli kami sungguhpun selepas tamat mengikuti kursus jahitan manik dengan kami. Ini amat relevan dengan konsep kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami menolong ahli kami untuk lebih berjaya dalam dunia kemahiran berasaskan tangan ini.

Kursus Jahitan Manik Di PendangTidak kira, biarpun anda mahu mengikuti kursus jahitan manik hanya untuk suka-suka atau untuk menjana pendapatan, Akademi2u adalah wadah yang terbaik. Ini berikutan anda boleh mempelajari manik biarpun tanpa perlu hadir kursus jahitan manik secara fizikal. Hanya dengan menggunakan gajet atau PC sahaja, anda sudah dapat mempelajarinya walau di mana jua tempat tinggal anda.

Adapun, jika anda ingin mengikuti kursus jahitan manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah penghalang anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di Akademi Sulaman Sri Classic, terdapat pelbagai kursus jahitan manik yang boleh diikuti secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic menyediakan kursus jahitan manik secara private coaching tanpa ada pelajar lain. Dalam erti kata lain, anda akan belajar secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic

secara solo. Sesi kursus jahitan manik secara berkumpulan turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Sekiranya jarak lokasi atau kesibukan masa merupakan kekangan anda untuk mempelajari seni kemahiran ini, maka pembelajaran secara atas talian di Akademi2u adalah pilihan yang tepat. Anda boleh mendaftar diri apa jua topik seni kerajinan halus tangan yang dimuatkan di sini secara atas talian tidak kira di mana jua lokasi anda.

Tenaga Pengajar Kursus Jahitan Manik Berpengalaman

 

Pengajar Kursus Jahitan Manik Di Pendang

Tenaga pengajar Akademi2u merupakan guru yang bertahun-tahun berpengalaman dalam industri ini untuk memastikan setiap modul yang dibangunkan adalah berkualiti dan menepati kehendak pasaran semasa. Kami percaya, pengalaman adalah guru yang paling berkesan. Apatah lagi sekiranya ia merupakan pengalaman yang ditimba melalui penglibatan aktif dalam sesuatu industri seperti industri kerajinan tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak dapat dijual beli.

Disebabkan itu terdapat segmen rahsia dan tip yang dihimpunkan dalam setiap modul untuk membantu memberikan pengetahuan yang lebih jelas kepada peserta. Segmen tip dan rahsia ini diperkenalkan mudah-mudahan peserta tidak mengulangi kesalahan dan kesilapan yang bakal dilakukan semasa mempraktikkan teknik yang sedang dipelajarinya.

Malah kesemua modul pembelajaran telah disusun atur dengan step yang mudah difahami bagi memastikan setiap peserta memahaminya secara menyeluruh. Kesemua ini adalah rentetan daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri kerajinan tangan ini. Pihak Akademi2u tidak menitikberatkan soal teori pembelajaran. Sebaliknya, kami menitikberatkan konsep praktikal dalam kesemua sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Graduan Kami

 

 

Bahan Mengajar Berkualiti.

Untuk memastikan kualiti pembelajaran terjaga, kesemua modul telah diselaraskan dalam bentuk video streaming. Ia dirakam dan diedit secara professional dengan paparan video yang jelas dan berkualiti. Kesemua segmen video telah dibahagikan mengikut modul bagi memudahkan peserta menerima kesemua input modul dengan lebih berkesan.

Bahan Kursus Jahitan Manik Di PendangKesemua video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Percaya atau tidak, paparan video yang berkualiti akan menjadi hambar sekiranya audio yang dimuatkan di dalam video tidak berkualiti. Jadi, dalam memastikan bahan mengajar kami berkualiti, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan disunting secara professional oleh team production kami.

Bahan-bahan mengajar untuk dimuat turun juga diberikan dalam bentuk ebook atau pdf. Setiap pelajar boleh memuat turun bahan-bahan mengajar untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Kami turut membangunkan sistem gamification di dalam platform ini bermula pertengahan tahun 2018. Gamification membawa erti proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap aktiviti pelajar di dalam platform akan diberikan point.

Mata ganjaran ini boleh dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah sediakan produk bonus yang hanya boleh dimiliki secara percuma menggunakan mata ganjaran anda. Produk bonus ini tidak akan dikeluarkan di mana-mana topik tutorial kami selepas atau sebelum ini.

Oleh yang demikian, bagi menebus produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak point yang boleh dengan sentiasa aktif, melakukan perbincangan, menghabiskan topik tutorial, memberikan idea topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda berinteraksi di dalam platform, makin bertambah point yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Sijil  Tamat Kursus Jahitan Manik Di PendangSesungguhnya kursus jahitan manik tidak akan lengkap tanpa menganugerahkan sijil tamat kepada para peserta. Untuk makluman anda sijil tamat akan diberikan setelah anda menghabiskan kesemua modul yang disediakan di dalam kursus jahitan manik yang anda ikuti.

Sijil-sijil ini boleh dimuat turun dan dikongsikan di dalam media sosial anda untuk menghebahkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malahan, dengan sijil ini, anda boleh menggunakannya sebagai sijil tambahan untuk portfolio anda. Pastinya anda akan berjaya menambah nilai kemahiran anda walaupun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi mahupun untuk menjana pendapatan anda.

Kami menyediakan khidmat kursus jahitan manik di Pendang yang terbaik untuk anda menguasai dan mempelajari kemahiran ini walau di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan masa dan waktu untuk mengetahui tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda. Jangan lupa mendaftar kursus jahitan manik di Pendang bersama Akademi2u.

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Jahitan Manik di Pendang Kedah