Daftar Kursus Jahitan Manik Di Langkawi

Daftar Kursus Jahitan Manik Di Langkawi

 

Kursus jahitan manik di Langkawi. Adakah anda sedang mencari kursus jahitan manik di Langkawi atau berdekatan kediaman anda? Adakah anda mahu belajar manik tetapi tidak tahu di mana lokasi kursus jahitan manik di Langkawi yang berhampiran anda? Adakah anda mahu mengikuti kursus jahitan manik untuk persediaan untuk menambah nilai kemahiran anda? Atau adakah anda mahu mengikuti kursus jahitan manik di Langkawai kerana anda meminati dunia seni halus tangan ini?

Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan DuaDengan lebih 10 tahun pengalaman dalam dunia seni halus tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus jahitan manik secara atas talian buat anda. Kami mempunyai lebih 3587 peserta berdaftar secara atas talain di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini menakuk dari semasa ke semasa setiap hari tidak mengira masa.

Adapun, Akademi2u juga telah menjadi rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Untuk itu, bermula daripada tahun tersebut, kami telah menawarkan lebih banyak tutorial secara percuma untuk anda mempelajarinya. Tutorial percuma ini ditambahkan ke dalam web Akademi2u dari semasa ke semasa mengikut cadangan dan permintaan para pelajar kami.

Justeru, anda bukan sahaja dapat mempelajari bermacam-macam seni kerajinan tangan bersama kami, tetapi anda juga digalakkan melontarkan cadangan tajuk yang mahu anda pelajari.

 

 

Khidmat Kursus Jahitan Manik di Langkawi.

Baju Kurung Bersulam ManikTujuan kami adalah untuk memberikan khidmat kursus jahitan manik yang professional dan berkualiti untuk memenuhi kemahuan anda. Kami membina aneka modul kursus jahitan manik bermula dari kurikulum manik untuk pemula, kurikulum manik pertengahan, kurikulum manik advance, kurikulum manik crumble serta kurikulum manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Adapun kurikulum kursus jahitan manik telah dibahagikan mengikut tahap setiap pelajar bermula dari tahap pemula hingga ke tahap penyulam berpengalaman. Adapun, kami telah memperkenalkan ruangan Forum di dalam platform pada awal tahun 2018 ini untuk pelajar memulakan diskusi berkaitan dengan kemahiran yang sedang dipelajari. Pengajar anda sedia menolong menyelesaikan kebuntuan untuk setiap kemusykilan anda.

Akademi2u sentiasa komited dalam membina perhubungan yang professional dengan pelajar kami meskipun selepas menyempurnakan sesi kursus jahitan manik dengan kami. Ini bertepatan dengan pegangan kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami menolong pelajar kami untuk lebih sukses dalam dunia kemahiran berasaskan tangan ini.

Baju Kurung BermanikTidak kira, samada anda berhasrat mengikuti kursus jahitan manik hanya sebagai hobi atau untuk menjana pendapatan, Akademi2u adalah sumber yang terbaik. Ini kerana anda boleh mempelajari sulaman manik biarpun tanpa perlu mengikuti kursus jahitan manik secara fizikal. Hanya dengan menggunakan internet sahaja, anda sudah dapat mempelajarinya walau di mana jua tempat tinggal anda.

Adapun, jika anda ingin mendaftar kursus jahitan manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah merupakan penghalang anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di akademi tersebut, terdapat pelbagai kursus jahitan manik yang boleh dipelajari secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic menyediakan kursus jahitan manik secara orang perseorangan tanpa ada pelajar lain. Dalam erti kata lain, anda akan menuntut ilmu secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic secara perseorangan. Sesi kursus jahitan manik secara group turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Adapun jarak lokasi atau kesibukan masa merupakan bebanan anda untuk mempelajari seni kemahiran ini, maka sesi pembelajaran secara atas talian di Akademi2u adalah pilihan yang paling tepat. Anda boleh mendaftar diri apa jua tutorial seni kerajinan tangan yang dimuatkan di sini secara atas talian walau di mana jua anda berada.

Tenaga Pengajar Kursus Jahitan Manik Berpengalaman

Kursus Jahitan Manik Di LangkawiTenaga pengajar Akademi2u merupakan guru yang mempunyai banyak pengalaman dalam sektor ini bagi memastikan setiap modul yang dibangunkan adalah berkualiti dan menepati kehendak pasaran semasa. Kami percaya, pengalaman adalah guru yang paling berkesan. Apatah lagi sekiranya ia merupakan pengalaman yang ditimba dalam sesuatu industri seperti industri kerajinan halus tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak mampu untuk dijual beli.

Oleh itu terdapat modul rahsia dan tip yang dimasukkan dalam setiap modul untuk menolong memberikan pengetahuan yang lebih jelas kepada peserta. Segmen tip dan rahsia ini diperkenalkan agar peserta tidak melakukan kesalahan dan kesilapan yang bakal dilakukan ketika mana mempraktikkan teknik yang sedang diikutinya.

Malah kesemua modul pembelajaran telah disusun dengan langkah yang mudah diikuti bagi memastikan setiap peserta memahaminya secara menyeluruh. Kesemua ini adalah hasil daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri kerajinan halus tangan ini. Pihak Akademi2u tidak menitikberatkan soal teori pembelajaran. Adapun, kami lebih mengambil pakai konsep praktikal dalam kesemua sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Pelajar Kami

 

 

Bahan Mengajar Berkualiti.

Untuk memastikan kualiti pembelajaran terjaga, kesemua modul telah diseragamkan dalam bentuk video streaming. Ia dirakam dan diedit secara professional dengan hasil paparan video yang jelas dan menarik. Kesemua segmen video telah dibahagikan mengikut modul bagi memudahkan peserta menerima kesemua info dengan baik.

 

Kursus Jahitan Manik Di Langkawi

Kesemua video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Mahu tidak mahu, paparan video yang berkualiti akan menjadi hambar jikalau audio yang dimuatkan di dalam video adalah tidak jelas. Justeru, bagi memastikan bahan mengajar kami berkualiti, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan diedit secara professional oleh team production kami.

Bahan-bahan mengajar untuk dimuat turun juga diberikan dalam bentuk pdf atau ebook. Setiap pelajar boleh mendownload bahan-bahan tersebut untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Akademi2u turut membangunkan sistem gamification di dalam platform ini semenjak pertengahan tahun 2018. Gamification membawa maksud proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap aktiviti anda di dalam platform akan diberikan point.

 

Gamifikasi Kursus Akademi2u

Mata ganjaran ini dapat dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah masukkan produk bonus yang hanya boleh dimiliki secara percuma menggunakan mata ganjaran anda. Produk bonus ini tidak diterbitkan di mana-mana tajuk tutorial kami sebelum atau selepas ini.

Justeru, untuk mendapatkan produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak point yang boleh dengan sentiasa aktif, melakukan perbincangan, menyempurnakan tutorial, memberikan idea topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda berinteraksi di dalam platform, lagi banyak point yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Sesungguhnya kursus jahitan manik tidak akan lengkap tanpa pemberian sijil tamat kepada para peserta. Untuk makluman anda sijil tamat akan dianugerahkan setelah anda menghabiskan kesemua modul yang disediakan di dalam kursus jahitan manik yang anda ikuti.

Sijil-sijil ini boleh di download dan dihebahkan di dalam media sosial anda untuk memaparkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malah, dengan sijil ini, anda boleh menjadikannya sebagai sijil tambahan untuk portfolio anda. Pastinya anda akan berjaya menambah nilai kemahiran anda biarpun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi mahupun untuk menjana pendapatan sampingan anda.

Sijil Tamat Kursus Jahitan Manik Di LangkawiKami menyediakan khidmat kursus jahitan manik yang terbaik untuk anda menguasai dan mempelajari seni halus tangan ini tidak kira di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan waktu untuk melakukan kajian tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda. Jom daftar kursus jahitan manik di Langkawi sekarang!

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Jahitan Manik di Langkawi Kedah