Daftar Kursus Jahit Manik Di Sik

Daftar Kursus Jahit Manik Di Sik

 

 

Adakah anda ingin mencari kursus jahit manik di sekitar kawasan kediaman anda? Adakah anda ingin belajar manik tetapi tidak tahu di mana lokasi kursus jahit manik berhampiran anda? Adakah anda mahu mengikuti kursus jahit manik untuk persediaan untuk menambah skill anda? Atau adakah anda mahu mengikuti kursus jahit manik di kediaman anda kerana berminat dengan dunia kerajinan tangan ini?

Dengan lebih 10 tahun pengalaman dalam dunia kerajinan tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus jahit manik secara online buat anda. Kami mempunyai lebih 3587 ahli yang mendaftar dan belajar secara online di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini telah bertambah dari semasa ke semasa setiap waktu tidak mengira masa.

Untuk pengetahuan anda, Akademi2u juga telah menjadi bahan rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Malah, bermula daripada 2017, kami telah memasukkan lebih banyak tutorial secara percuma untuk anda mempelajarinya. Tutorial percuma ini dimasukkan ke dalam platform Akademi2u dari semasa ke semasa mengikut cadangan dan permintaan para peserta kami.

Jadi, anda bukan sahaja dapat mempelajari apa jua seni kerajinan tangan bersama kami, bahkan anda juga digalakkan memberikan sumbang saran topik yang mahu anda ikuti.

 

 

Khidmat Kursus Jahit Manik.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan servis kursus jahit manik yang berkualiti dan professional untuk memenuhi kemahuan anda. Kami menyediakan pelbagai modul kursus jahit manik bermula dari modul manik untuk pemula, modul manik pertengahan, modul manik advance, modul manik crumble serta modul manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Kesemua modul kursus jahit manik telah dipecahkan mengikut tahap kemahiran setiap pelajar bermula dari tahap kemahiran pemula hingga ke tahap kemahiran penyulam berpengalaman. Malah, kami telah membina ruangan Forum di dalam platform pada awal 2018 ini untuk anda memulakan diskusi berkaitan dengan kemahiran yang sedang dipelajari. Pengajar anda sedia membantu dan memberikan jawapan untuk setiap pertanyaan anda.

Akademi2u sentiasa komited dalam membina perhubungan jangka panjang dengan pelajar kami meskipun selepas selesai mengikuti kursus jahit manik bersama kami. Ini bertepatan dengan pegangan kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami membantu pelajar kami untuk lebih berjaya dalam dunia seni kerajinan tangan ini.

Tidak kira, biarpun anda mahu mengikuti kursus jahit manik hanya sekadar untuk hobi atau sebagai proses menjadi usahawan, Akademi2u adalah wadah yang terbaik. Ini berikutan anda boleh mempelajari manik biarpun tanpa perlu menhadiri kursus jahit manik secara fizikal. Hanya di hujung jari sahaja, anda sudah dapat mempelajarinya walau di mana jua tempat tinggal anda.

Namun, jika anda ingin mendaftar kursus jahit manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah menjadi bebanan anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di sana, terdapat aneka kursus jahit manik yang boleh dipelajari secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic menyediakan kursus jahit manik secara orang perseorangan tanpa ada peserta lain. Maksudnya, anda akan belajar secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic secara solo. Sesi kursus jahit manik secara berkumpulan turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Adapun jarak lokasi atau masa merupakan satu penghalang kepada anda untuk mempelajari seni kerajinan tangan ini, maka pembelajaran secara online di Akademi2u adalah pilihan yang tepat. Anda mampu mengikuti apa jua tutorial seni kerajinan halus tangan yang dimuatkan di sini secara online tidak kira di mana jua lokasi anda.

Tenaga Pengajar Kursus Jahit Manik Berpengalaman

Tenaga pengajar Akademi2u merupakan guru yang mempunyai banyak pengalaman dalam industri ini bagi memastikan setiap modul yang telah dibina adalah berkualiti dan menepati kehendak semasa. Kami percaya, pengalaman adalah guru yang terbaik. Apatah lagi jika ia merupakan pengalaman yang ditimba melalui penglibatan aktif dalam sesuatu industri seperti industri seni halus tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak dapat dijual beli.

Sebab itu terdapat segmen tip dan rahsia yang diselitkan dalam setiap modul untuk membantu memberikan pengetahuan yang lebih jelas kepada peserta. Segmen tip dan rahsia ini diperkenalkan mudah-mudahan peserta tidak mengulangi kesilapan dan kesalahan yang bakal dibuat sewaktu mempraktikkan teknik yang dipelajarinya.

Malah semua modul pembelajaran telah disusun dengan step yang mudah difahami bagi memastikan kesemua peserta memahaminya secara total. Kesemua ini adalah hasil daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri seni halus tangan ini. Kami tidak utamakan teori pembelajaran. Adapun sebaliknya, kami menitikberatkan konsep praktikal dalam segenap sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Graduan Kami

show-testimonials alias=’Homepage Testimony’

Bahan Mengajar Berkualiti.

Bagi memastikan kualiti pembelajaran terjaga, kesemua modul telah diselaraskan dalam bentuk online video. Ia dirakam dan disunting secara professional dengan hasil paparan video yang jelas dan menarik. Kesemua segmen video telah dibahagikan mengikut modul bagi menyenangkan peserta menerima kesemua info dengan lebih berkesan.

Kesemua video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Mahu tidak mahu, paparan video yang menarik akan menjadi hambar jikalau audio yang dimuatkan di dalam video adalah tidak jelas. Jadi, untuk memastikan bahan mengajar kami di jamin kualitinya, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan disunting secara professional oleh team production kami.

Bahan sisipan pembelajaran untuk dimuat turun juga disediakan dalam bentuk ebook atau pdf. Setiap peserta boleh memuat turun bahan-bahan tersebut untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Akademi2u turut membangunkan sistem gamification di dalam platform ini semenjak pertengahan 2018. Gamification bermaksud proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap aktiviti peserta di dalam platform akan diberikan point.

Mata ganjaran ini dapat dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah sediakan produk bonus yang hanya boleh dimiliki secara percuma menggunakan mata ganjaran anda. Produk bonus ini tidak dikeluarkan lagi pada mana-mana topik tutorial kami selepas atau sebelum ini.

Oleh yang demikian, bagi mendapatkan produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak point yang boleh dengan sentiasa aktif, berdiskusi, menyempurnakan tutorial, memberikan idea topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda aktif di dalam platform, makin banyak point yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Setiap kursus jahit manik tidak akan sempurna tanpa memberikan sijil tamat kepada para peserta. Untuk pengetahuan anda sijil tamat akan dianugerahkan setelah anda menamatkan dengan sempurna kesemua modul yang terdapat di dalam kursus jahit manik yang anda ikuti.

Sijil-sijil ini boleh di download dan dihebahkan di dalam media sosial anda untuk memaparkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malahan, dengan sijil ini, anda boleh menggunakannya sebagai sijil tambahan untuk referens skill anda. Pastinya anda berupaya menambah nilai kemahiran anda biarpun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi ataupun untuk menjana pendapatan sampingan anda.

Kami menyediakan servis kursus jahit manik yang bermutu untuk anda menguasai dan mempelajari seni kerajinan ini tidak kira di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk melakukan kajian tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda.

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Jahit Manik di Sik Kedah