Daftar Kursus Jahit Manik Di Kulim

Daftar Kursus Jahit Manik Di Kulim

 

 

Adakah anda ingin mencari kursus jahit manik di berdekatan kawasan kediaman anda? Adakah anda ingin belajar manik tetapi tidak tahu di mana tempat kursus jahit manik berhampiran anda? Adakah anda mahu memasuki kursus jahit manik untuk persediaan untuk menjana pendapatan anda? Atau adakah anda mahu mendaftar kursus jahit manik di tempat anda kerana ingin berjinak-jinak dalam dunia kerajinan tangan ini?

Dengan lebih 1 dekad pengalaman menerusi dunia kerajinan tangan ini, Akademi2u memperkenalkan kursus jahit manik secara atas talian untuk anda. Kami mempunyai lebih 3587 peserta berdaftar secara online di Akademi2u sehingga 2017. Malah, jumlah ini bertambah dari semasa ke semasa setiap hari tanpa mengira masa.

Malah, Akademi2u juga telah diambil sebagai rujukan untuk Buku Teks Pendidikan Seni dan Visual Tingkatan Dua. Untuk itu, bermula daripada 2017, kami telah menawarkan lebih banyak topik tutorial secara percuma untuk anda mempelajarinya. Tutorial percuma ini ditambahkan ke dalam laman sesawang Akademi2u dari semasa ke semasa mengikut sumbang saran dan permintaan para pelajar kami.

Jadi, anda bukan sahaja mampu mempelajari bermacam-macam seni kerajinan tangan bersama kami, akan tetapi anda juga digalakkan mengutarakan cadangan topik yang mahu anda pelajari.

 

 

Khidmat Kursus Jahit Manik.

Tujuan kami adalah untuk menyediakan servis kursus jahit manik yang professional dan berkualiti untuk memenuhi kemahuan anda. Kami memperkenalkan aneka modul kursus jahit manik bermula dari segmen manik untuk pemula, segmen manik pertengahan, segmen manik advance, segmen manik crumble serta segmen manik 3D. Kesemuanya boleh anda lihat di halaman topik tutorial jahitan sulaman kraf kami.

Untuk pengetahuan anda, kesemua segmen kursus jahit manik telah dicerakinkan mengikut level setiap peserta bermula dari level pemula hingga ke level penyulam berpengalaman. Tidak cukup dengan itu, kami telah menyediakan ruangan Forum di dalam platform pada awal tahun 2018 ini untuk anda memulakan diskusi berkaitan dengan topik yang sedang dipelajari. Pengajar anda sedia menolong menyelesaikan kebuntuan untuk setiap pertanyaan anda.

Akademi2u sentiasa prihatin dalam membina perhubungan yang professional dengan peserta kami biarpun selepas menyempurnakan sesi kursus jahit manik bersama kami. Ini amat bertepatan dengan matlamat kami iaitu pembelajaran sepanjang zaman yang membolehkan kami menolong peserta kami untuk lebih sukses dalam dunia seni halus tangan ini.

Tidak kira, biarpun anda hendak mengikuti kursus jahit manik hanya untuk suka-suka atau untuk menjana pendapatan, Akademi2u adalah wadah yang terbaik. Ini berikutan anda boleh mempelajari manik biarpun tanpa menghadiri kursus jahit manik secara fizikal. Hanya dengan menggunakan talian internet sahaja, anda sudah mampu mempelajarinya walau di mana jua lokasi kawasan anda.

Namun, sekiranya anda ingin mendaftar kursus jahit manik secara fizikal, dan jarak lokasi atau masa bukanlah penghalang anda, maka anda boleh terus melayari laman web Akademi Sulaman Sri Classic. Di akademi tersebut, terdapat aneka kursus jahit manik yang boleh dipelajari secara fizikal. Akademi Sulaman Sri Classic mengadakan kursus jahit manik secara orang perseorangan tanpa ada pelajar lain. Maksudnya, anda akan menuntut ilmu secara peribadi bersama tenaga pengajar Sri Classic secara perseorangan. Sesi kursus jahit manik secara berkumpulan turut disediakan atas jemputan penganjur sahaja.

Jikalau jarak lokasi atau masa merupakan satu penghalang kepada anda untuk mempelajari seni kerajinan tangan ini, maka sesi pembelajaran secara atas talian di Akademi2u adalah pilihan yang sesuai. Anda boleh mendaftar diri apa jua tutorial seni kerajinan halus tangan yang disediakan di sini secara atas talian walau di mana jua lokasi anda.

Tenaga Pengajar Kursus Jahit Manik Berpengalaman

Tenaga pengajar Akademi2u merupakan guru yang berpengalaman dalam sektor ini bagi memastikan setiap modul yang dibangunkan adalah berkualiti dan menepati kehendak semasa. Kami yakin, pengalaman adalah pendidik yang terbaik. Apatah lagi jika ia merupakan pengalaman yang ditimba melalui penglibatan aktif dalam sesuatu industri seperti industri kerajinan tangan ini. Inilah pengalaman yang tidak mampu untuk dijual beli.

Sebab itu terdapat modul tip dan rahsia yang dimasukkan dalam setiap modul untuk menolong memberikan pengetahuan yang lebih jelas kepada pelajar. Segmen tip dan rahsia ini diperkenalkan mudah-mudahan pelajar tidak melakukan kesalahan dan kesilapan yang bakal dilakukan ketika mana mempraktikkan teknik yang sedang dipelajarinya.

Malah semua modul pembelajaran telah disusun dengan step yang mudah diikuti bagi memastikan setiap pelajar memahaminya secara optimum. Kesemua ini adalah hasil daripada pengalaman tenaga pengajar bertahun-tahun lamanya dalam industri kerajinan tangan ini. Akademi2u tidak menitikberatkan soal teori pembelajaran. Adapun, kami lebih mengambil pakai konsep praktikal dalam segenap sesi pembelajaran kami di Akademi2u ini.

Apa Kata Peserta Kami

show-testimonials alias=’Homepage Testimony’

Bahan Mengajar Berkualiti.

Untuk memastikan kualiti pembelajaran dijaga, kesemua modul telah dipersembahkan dalam bentuk video streaming. Ia dirakam dan diedit secara professional dengan paparan video yang jelas dan menarik. Kesemua segmen video telah dibahagikan berpandukan pecahan modul bagi memudahkan pelajar menerima kesemua input modul dengan berkesan.

Kesemua video telah dirakam dengan audio yang jelas secara professional. Adapun, paparan video yang berkualiti akan menjadi hambar sekiranya audio yang dimasukkan di dalam video adalah tidak jelas. Justeru, dalam memastikan bahan mengajar kami di jamin kualitinya, video dan audio setiap sesi pembelajaran telah dirakam dan disunting secara professional oleh team production kami.

Bahan sisipan pembelajaran untuk dimuat turun juga disediakan dalam bentuk ebook atau pdf. Setiap pelajar boleh mendownload bahan-bahan tersebut untuk tujuan rujukan di kemudian hari.

Gamification.

Kami turut membangunkan sistem gamification di dalam platform ini semenjak pertengahan tahun 2018. Gamification membawa erti proses mengambil sesuatu yang sudah ada – laman web, aplikasi perusahaan, komuniti dalam talian – dan mengintegrasikan mekanik permainan ke dalamnya untuk memotivasi penyertaan, pembabitan aktif, dan kesetiaan. Di mana setiap aktiviti pelajar di dalam platform akan diberikan point.

Mata ganjaran ini dapat dikumpul dari semasa ke semasa. Di mana, kami telah masukkan produk bonus yang hanya boleh ditebus milik secara percuma menggunakan point terkumpul anda. Produk bonus ini tidak diterbitkan pada mana-mana topik tutorial kami sebelum atau selepas ini.

Justeru, untuk memiliki produk bonus ini, anda perlu mengumpul seberapa banyak point yang boleh dengan sentiasa aktif di dalam platform, melakukan perbincangan, menghabiskan topik tutorial, memberikan cadangan topik baharu dan sebagainya.

Lagi banyak anda berinteraksi di dalam platform, lagi bertambah point yang bakal dikumpul.

Sijil Tamat Disediakan.

Sesungguhnya kursus jahit manik tidak akan sempurna tanpa menganugerahkan sijil tamat kepada para pelajar. Untuk makluman anda sijil tamat akan diberikan setelah anda menamatkan dengan sempurna kesemua modul yang terdapat di dalam kursus jahit manik yang anda ikuti.

Sijil-sijil ini boleh di download dan dihebahkan di dalam media sosial anda untuk memaparkan tahap pencapaian anda dalam topik yang telah dipelajari. Malahan, dengan sijil ini, anda boleh menjadikannya sebagai sijil tambahan untuk profil anda. Pastinya anda mampu menambah nilai kemahiran anda biarpun anda mempelajarinya untuk sekadar hobi mahupun untuk menjana pendapatan sampingan anda.

Kami menyediakan servis kursus jahit manik yang terbaik untuk anda menguasai dan mempelajari kemahiran ini tidak kira di mana jua anda berada. Terima kasih kerana meluangkan waktu dan masa untuk mempelajari tentang Akademi2u. Kami sentiasa bersedia untuk bekerjasama dengan anda.

WhatsApp kami di 013-9854461 untuk pertanyaan selanjutnya.

Akademi2u

Kursus Online Sulaman dan Jahitan Akademi2u

Kursus Jahit Manik di Kulim Kedah